fbpx

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (2018)

2018 yılında sıkça duyduğumuz kefilsiz kredi veren bankaları ve bu bankalardan nasıl kredi alabileceğinizi detaylı olarak kaleme alalım. Bankalardan alınabilecek olan krediler için farklı şartlar bankalar tarafından hazırlanmaktadır.

kefilsiz kredi veren bankalar
kefilsiz kredi veren bankalar 2018

Her müşteride geçerli olmasa da, resmi bir şekilde uygulama hakkını elinde bulundurdukları kurallara baktığımız zaman, en çok karşımıza çıkanlardan birisi olan kefil ya da teminat gösterme işlemlerini burada ele alabiliriz.

Fakat günümüzde bankalara giderek kredi almak isteyen kişilerden kefil istendiği zaman, bu kişiler ne yazık ki kolay bir şekilde kefil bulamayacaktır. Çünkü kefil olacak kişinin bazı şartları taşıması gerekmektedir. Bu şartlara baktığımız zaman, belgelenebilir gelirinin olması, kredi notunun belirli bir seviyede olması ve kredi sicilinde de herhangi bir idari veya yasal takibin olmamasını sayabiliriz. Fakat 2018 yılından itibaren birçok banka kefil olmadan kredi vermeye başladı. Bu doğrultuda baktığımız zaman hangi bankadan nasıl kefilsiz kredi alınabileceğini şu şekilde sıralayabiliriz.

Denizbank Kefilsiz Kredi Nasıl Alınır?

Denizbank, kredi almak isteyen kişilerin banka şubesine bile gitmeden kefilsiz kredi alabilmeleri için SMS üzerinden başvuruları kabul etmektedir. Başvuru yapmak için Kredim yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 3280’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli olacaktır. Bu başvuruda, kefilsiz ve belgesiz bir şekilde alabileceğiniz kredi üst tutarı 10 bin liradır. Bunun üzerinde başvurular için banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

Garanti Bankası Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

İhtiyaç kredisi alanında en uygun koşulları 2018 yılında da sunmaya devam eden Garanti Bankası, kefilsiz kredi almak isteyen müşterilerinden sadece SMS beklemektedir. TC kimlik numaranızı 5030’a kısa mesaj olarak gönderirseniz, yalnızca birkaç dakika içerisinde kredi başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz. Onaylanan krediniz için Garanti Bankası şubelerine giderek imza atmanız gerekmektedir.

Denizbank ve Garanti Bankası dışında kefil gösterme zorunluluğu olmadan kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, Yapı Kredi Bankası, Fibabank, Türkiye İş Bankası, Akbank ve Halkbank şubelerine giderek başvurularını yapabilirler.

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar 2020

2020 yılında da gelir belgesiz ve kefilsiz olarak kredi sunan bankalar sıralanmaktadır. Enpara başta olmak üzere İNG Bank, Aktifbank, Odeabank ve İş Bankası gibi kurumlar tüketiciler için yeni olanaklar sunmayı sürdürmektedir.

Kefilsiz kredi veren bankalar arasında yerini alan Odeabank, 15 bin TL’ye kadar hizmet sunuyor. Elbette kredi notunun yüksek olması durumunda bu krediden yararlanabilirsiniz. Vade oranları ise 60 aya kadar çıkabilmektedir.

İNG Bank Acil Kredi

Acil nakit ihtiyaçlarına hızlı çözüm sunan İNG Bank, 5000 TL’ye kadar olan talepleri karşılamaktadır. Ayrıca 60 ay vade ile alınacak bu kredinin faiz oranları da düşmeye devam etmektedir.

Enpara Acil Kredi

60 ay vadeye kadar 60 bin TL’lik acil kredi talebinde bulunmak isteyenler enpara.com üzerinden de başvuru yapabilir. Ya da QNB Finansbank şubelerine giderek aynı hizmeti alabilmektedir. Faiz oranlarının 2020 yılında düşmesi beklendiği için konuyla ilgili takip yapmanızda yarar var.

Aktifbank N Kolay Kredi

Bankanın ‘N Kolay Kredi’ uygulaması kapsamında en az 3, en çok 60 aya kadar 30 bin TL’lik kredi alabilirsiniz.

İş Bankası Anında Kredi

Kefilsiz kredi almak isteyenler 40 bin TL’ye kadar İş Bankası şubelerinden hizmet talep edebilir. Vade seçenekleri de bu bankada 60 aya kadar çıkabilir.

Tüm bu süreçleri başarılı bir şekilde yönetmek ve sorunsuz hizmet alabilmek için kredi skorunun yüksek olması şartı bulunmaktadır.

İlgili İçerikler

Leave a Reply