fbpx

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar 2020

Gelir belgesiz kredi veren bankalar yılın her döneminde tüketiciler tarafından merak edilmektedir. Çünkü bu bankalar çeşitli şartların sağlanması halinde vatandaşlara kredi hizmeti sunarken aynı zamanda acil nakit ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktadır. Maaş bordrosuz kredi almak isteyenler yazımızın devamında paylaşacağımız bankalara rahatlıkla başvuru yapabilir. Bazı bankalar sadece kendi müşterilerine kredi sunarken bazıları da kredi notu yüksek olanlara anında kredi şansı tanımaktadır.

Kimler Gelir Belgesiz Kredi Alabilir?

Bu krediye başvuranlar genelde esnaf, çiftçi ve serbest meslek erbaplarıdır. Yani kendi işini yapan ve aylık belirli bir geliri olan vatandaşların başvurduğu gelir belgesiz kredi veren bankalar ayrıca ev hanımlarının da tercih ettiği bankalar arasındadır. Aynı durum öğrenciler için de geçerlidir.

Özel ya da kamu bankaları ile beraber katılım bankaları, başvuru sahiplerinin öncelikle daha önceki borç ödeme bilgilerini inceler. Ayrıca kredi puanını da kontrol ettikten sonra tüketicilere olumlu ya da olumsuz dönüş sağlar. Bazı bankalar bu süreci kolay bir şekilde yönetirken bazıları da kural ve şartlar gereği ek belgeler talep edebilmektedir. Haliyle gelir belgesiz kredi alabilmek için kefil göstermek, ipotek tesis ettirmek, taahhütte bulunmak ya da ek gelir belgesi göstermek gerekebilir.

Garanti BBVA Gelir Belgesiz Kredi

Garanti Bankası 36 ay vadede 100 bin TL’ye kadar gelir belgesiz kredi sunmaktadır. Ancak bu hizmet daha önce kredi çekmeyenler içindir. İnternet üzerinden de başvuru yapılabilen Garanti BBVA maaş bordrosuz kredinin faiz oranları değişkendir.

Odeabank Gelir Belgesiz Kredi

Gelir belgesi istemeyen bankalar arasında olan Odeabank, 60 ay vadeye kadar kredi sunmaktadır. Faiz oranları biraz yüksek olsa da online başvuruları kabul eden Odeabank 36-60 ay vade arasında evraksız kredi sunabilmektedir.

TEB Evraksız Belgesiz Kredi

TEB’in CEPTETEB uygulaması üzerinden kolay bir şekilde gelir belgesiz kredi alabilirsiniz. 12 bin TL’ye kadar sunulan bu krediden yararlanmak için TEB müşterisi olmanız gerekiyor.

Akbank Gelir Belgesiz Kredi

Akbank da gelir belgesiz kredi veren bankalar arasındadır. Ancak bu hizmeti alabilmek için banka müşterisi olmanız şarttır. Sunulan kredi miktarı ise 40 bin TL’ye kadardır. Üstelik vade gün sayısı 48 aya kadar çıkabilmektedir.

İlgili İçerikler

Leave a Reply