fbpx

Ziraat Bankası Bankkart Combo Başvurusu Nasıl Yapılır?

 
Uzun süredir çalışmaların sürdüğü bankkart combo’nun lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Kendi çalışanlarına bu kartı sağlayarak test yapan Ziraat Bankası, piyasadaki 5 milyon kredi kartı müşterisini yukarılara çıkaracak gibi görünüyor.
ziraat bankası bankkart combo başvurusu
Resim ziraat bankası bankkart combo başvurusu
Bankkart Combo, kısaca aynı anda hem kredi kartı hem de banka kartına tek bir kart sayesinde ulaşabileceğiniz yeni bir üründür. Bu yeni kart için maximum ile çalışmayarak kendi markasını yaratan Ziraat Bankası, aynı Halkbank’ın yaptığı Paraf gibi özgün bir ürün oluşturma peşinde.
Bu yeni kart sistemini, yani tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartı kullanabildiğiniz model halihazırda zaten bankkart genç ürününde mevcuttu. Öğrenciler arasında popüler olan bankkart genç kullanıcılarının zaten bildiği ve kullandığı bu ürün, bankkart combo sayesinde tüm müşterilere açılmış oldu diyebiliriz.

Peki ya bankkart başvurusu nasıl ve nerden yapılıyor?

Ziraat Bankası, ilk olarak kendi çalışanlarına kullandırıp test ettiği bu yeni kart için mevcut müşteriler, müşteri hizmetlerini arayarak bankkart combo’ya geçiş yapabiliyorlar. Yani 0850 220 00 00 direkt olarak bu numaradan bağlanıp bankkart combo başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Ayrıca buna ek olarak şuraya tıklayarak Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden de başvuru yapmak mümkün. Dilerseniz web sayfası üzerinden başvurunun nasıl yapıldığına da değinelim.

 

İlgili websiteye girdikten sonra kişisel bilgiler sekmesi altından TC Kimlik numaranız, cep telefonunuzu ve resimde görünen güvenlik kodunu yazarak devam tuşuna basınız.

ziraat bankası bankkart combo başvuru ekranı
ziraat bankası bankkart combo başvuru ekranı  

Ardından burada belirttiğiniz cep telefonu numaranıza bir sms doğrulama kodu girecek, 2.sekmeden bu kodu yazarak tekrar devam tuşuna basınız. Son aşamada ise sizden aylık gelir bilginiz istenecek, buraya resmi olarak aylık kazancınızı yazarak işleminizi tamamlayınız. En geç birkaç saat içinde bankkart combo başvurunuz olumlu veya olumsuz şekilde sonuçlanacak ve SMS ile bilgilendirileceksiniz.

Bunlara ek olarak, halihazırda maximum kart kullanıcıları, kartlarını, üzerinde yazan son kullanma tarihlerine kadar kullanmaya devam edebilecekler ancak bankkart combo’nun sunduğu hiçbir kampanyadan yararlanamazlar. (Örneğin: combolira)

 
Ciddi bir bütçenin ayrıldığı bu yeni ürün için bir güncelleme olduğu takdirde sitemizde paylaşacağız. Takipte kalın.

Ziraat Bankkart Combo Özellikleri

Klasik kredi kartı detaylarını barındıran Bankkart Combo öncelikle bireysel kullanıcılar içindir. VİSA ve Master kart sağlayıcıları tarafından hazırlanan bu kart ile beraber yapılan alışverişlerde ciddi avantajlar sağlanır. Ayrıca nakit olarak da para çekebileceğiniz bu kart üzerinden uygulanan faiz oranı yüzde 1.40 olarak belirlenmiştir. Kart sahibinin kredi kulanım alışkanlıklarına göre belirlenen limitinin yanı sıra gecikme faiz oranı da yüzde 1.70’dir.

12 ay vade seçeneği sunan bu kartın en önemli özelliği, ücretsiz taksitli nakit avans hizmeti sunmasıdır. Bu sayede tüketiciler acil nakit ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayabilir. Banka kartı ve kredi kartını tek bir kartta buluşturan Combo kartın ön yüzünde kredi kartı numarası yer alır. Arka yüzünde de banka kart numarası bulunur. ATM ya da POS cihazları üzerinden yapacağınız uygulamalarda kartı taktıktan sonra seçim yapabilir ve işlemlerinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ayrıca tüketicilere düşük faizli kredi imkanı da sunmaktadır. En yakın Ziraat şubesine başvurarak konuyla ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Leave a Reply