fbpx

Ziraat Bankası Ayın Sektörü Nedir?

Ayın sektörü özelliği, Ziraat Bankası’nın “combo lira” sisteminin beraberinde getirmiş olduğu, her ay bir sektörün seçilip daha fazla combo lira kazanma imkanının sunulduğu bir üründür.
ziraat bankası ayın sektörü nedir
ziraat bankası ayın sektörü nedir
Bankkart Combo sahibi tüm müşterilerin yararlanabildiği ayın sektörü özelliği için her ay bir sektör seçilip 100 TL ve üzeri yapacağınız harcamalar için %5 ek ComboLira kazandırıyor. Ek kartlardan yapılan harcamaların da dahil olduğu bu özellik için aylık maksimum 20 TL ComboLira kazanılabiliyor.

Ayın Sektörü İçin Nasıl Başvuru Yapılıyor?

Katılım için başvurunun zorunlu tutulduğu ayın sektörü özelliği için AYINSEKTORU yazın ardından bu mesajı 4757’ye gönderin.  Kısa süre sonra karşı mesaj alacaksınız, bu mesaj -eğer bir sorun yaşanmamışsa- olumlu olacak ve katılım işleminiz tamamlanacaktır.

İade işlemleri, nakit çekim veya ön provizyon işlemleri için combolira kazanımı mümkün değidlir ve bu özellikten Bankkart Combo, Bankkart Combo Gold ve Bankkart Combo Platinum kullanıcıları yararlanabilmektedir.
Kazandığınız ComboLira’lar, combo 360’ın aksine anında hesabınıza eklenir ve belirtilen sektörler dışında alışveriş yaptığınızda ek %5 ComboLira kazanamazsınız.
2018 Haziran ayın sektörü, Giyim ve Aksesuar olarak belirlenmiştir. 100 TL ve üzeri harcamalarınız için ekstra %5 combolira kazanma fırsatını kaçırmayın. Haziran ayı boyunca, ek combolira kazanmak için bu sektörden alışveriş yapmalısınız. Eğer Ayın Sektörü özelliğini kapamak istiyorsanız Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini aramalısınız.

Ayın Sektörü Reklamı
Ziraat Bankası, ayın sektörü uygulaması için bir reklam filmi hazırladı ve youtube kanalında yayınladı. 250 bini aşkın izlenmeye kısa sürede ulaşan reklama aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Henüz Ziraat Bankası Bankkart Combo Başvurusu yapmadıysanız yazımızı okumanızı öneriyoruz: Bankkart Combo Başvurusu 

Ziraat Bankası 2020 Kredi Faiz Oranları

60 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi alabileceğiniz Ziraat Bankasında faiz oranı yüzde 1.05 olarak uygulanmaktadır. Bu durumda 10 bin TL için 60 ay vadede aylık 239 TL ödeyerek nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Toplam geri ödeme bu vadeye göre 14.364 TL olacaktır.

Konut kredisinde ise faiz oranları daha düşüktür. Yüzde 0.94 faiz oranıyla ve 180 ay vadeye kadar alabileceğiniz konut kredisi 100 bin TL için aylık 1.154 TL tahsil edilir. Toplam geri ödemesi ise 209.166 TL olmaktadır.

Taşıt kredisi almak isteyenler de yüzde 0.96 faiz oranıyla hizmet alabilmektedir. Buna göre 40 bin TL – 60 ay vadeli taşıt kredisi için aylık taksit miktarı 927 TL olacaktır. Toplam geri ödeme ise 55 bin 625 TL’dir.

Ziraat Bankası 2020 kredi faiz oranları tüketicilerin memnuniyetini sağlamaktadır. Çünkü bankalar arasında yaşanan rekabet, faiz oranlarının düşmesine ve haliyle tüketicilere olumlu yansımasına neden olmuştur. Yine de bankalar arasında yapacağınız karşılaştırmalar ile beraber en uygun krediyi bulabilir ve kredi puanına göre talep edebilirsiniz.

İlgili İçerikler

Leave a Reply